About Me

Van harte welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op Style My Day!

Style My Day is hét Nederlandse platform waar we je op de hoogte houden van de nieuwste fashion trends, de laatste hotspots, de leukste restaurantjes en de mooiste vakantie bestemmingen.

Alles wat fashionable, leuk, lekker & mooi is delen wij maar al te graag met onze achterban. En veel is ook meteen shoppable via de toegevoegde linkjes, easy as that!

Style My Day is een echte lifestyle! Dus hoe oud óf jong je ook bent… Style My Day is er voor jóu!

Of het nu gaat om een cool nieuw kledingmerk, de fijnste crème, het meest trendy restaurantje om de hoek, dat heerlijke hotel óf  het meest inspirerende interieur; wij zijn op de hoogte en vertellen je er alles over!

Het gezicht achter Style My Day ben ik, Roos van der Aa. Ik werk al hele tijd bij dit heerlijke online platform en heb het stokje overgenomen van Lonneke Nooteboom. Lonneke is Style My Day gestart maar na een succesvolle carrière wil zij graag nu wat meer tijd aan haar gezin en styling-werkzaamheden besteden!

Na een jarenlange fijne samenwerking ben ik super trots op wat we samen hebben gerealiseerd en hoop ik nog een hele lange tijd héél veel lezers te inspireren!

Kijk dus zeker even rond op de site en laat me vooral weten wat je leuk vindt of waar je naar op zoek bent. Zo kunnen wij blijven werken aan een perfecte site met eindeloze inspiratie! Veel plezier!

Liefs, Roos!!

PS. Mocht je een tip voor ons hebben óf willen samenwerken dan horen we natuurlijk graag van je!! Mailen kan naar: contact@stylemyday.nl 

IMG_8262-5_Bewerkt